Certifierade Imagoterapeuter på Gotland

”Smärtan är inte i vägen. Smärtan är vägen!”

Det kanske låter grymt men när någonting känns starkt så är det en signal på att ni kommit i kontakt med någonting viktigt. Var smarta. Ta hjälp! Så att ni nyfiket kan utforska vad det där viktiga är och vad ni behöver för att ta nästa steg. Som par kan ni med rätt stöd hjälpa varandra att hantera era olikheter och växa som individer och som par.

Aukt. Psykosyntesterapeut, Certifierad Imagoterapeut och Familjeterapeut enl Jesper Juul.

Utbildad inom Gestaltterapi, ACT (Acceptance Commitment Therapy), MI (Motiverande samtal). UL-handledare, THE handledare, Handledare i Förtroendefullt samarbete och Mindful Self-Compassion tränare.

Jag jobbar med individual- och parterapi, ledarskap, grupputveckling, handledning och rehabilitering.

Läs mer på hemsidan: www.helenakedja.se

Mottagning: Högklint Släkevägen 3B, 622 61 VISBY

www.helenakedja.se | mobil: 073-31 31 209

Stöd Sveriges Imagoförening

Vi jobbar för bättre relationer!

Stödmedlem: 100kr per år.

Plusgironummer: 208859-9, ange dina kontaktuppgifter.

Följ oss på facebook

• Facebook Social Icon

© 2016 Imagoföreningen i Sverige. Webmaster  hej(at)mariawillers.se. Några av bilderna kommer från: FreeDigitalPhotos.net