top of page

Certifierade Imagoterapeuter i Gävleborgs län

Tomas%20portr%C3%A4tt%202020_edited.jpg

Tomas Burvall

Varmt välkommen till Tomas Burvall Terapi.

Jag erbjuder parsamtal/terapi, individuell coachning eller terapi, idrottscoachning och handledning.

 

Istället för bultsax

Ibland kan det var frestande att använda sig av bultsaxen för att klippa upp kärlekens hänglås. Du kanske har sett eller hört att vid vissa broar så tar det förälskade paret ett hänglås, låser ihop det och kastar nyckeln i vattnet och förevigar sin kärlek. Om det sedan inte riktigt blir som man har tänkte sig och partnern är inte så perfekt som vi hoppades? Då kan det vara frestande att använda sig av en bultsax för att klippa upp låset. Men istället för att köpa dig en bultsax föreslår jag att du provar Imago för att se om den behövs över huvud taget. Terapin eller coachingen hjälper er att återskapa kontakten och verkligen se vad som ligger till grund för er förälskelse, kärlek och varför det kan vara svårt att hålla ihop. Men nya insikter om dig själv och din partner kan det vara så att ni egentligen är helt perfekta för varandra. Det är när vi triggas av vår partner vi har något att lära.

 

Som par kan ni bland annat få hjälp med:

När relationen är i kris

När relationen har avstannat

När ni som par behöver hjälp att ta er vidare framåt eller vid avslut

När ni vill få tillbaka kontakten och gnistan

Om ni vill bli kära på nytt

En relationsbesiktning

 

Jag heter Tomas Burvall och är relationsterapeut och samtalsterapeut. Jag är även handledare för relationsterapeuter. Jag har också varit idrottare på världsnivå med 5 VM-guld, så förutom terapi håller jag även på med coachning för idrottare, men även för alla som vill nå sina mål, stora som små.

Jag hjälper dig att öka din medvetenhet att gå vidare i livet vilken stig du än vill vandra. Jag erbjuder dig och er en trygg plats med värme och med möjlighet att finna kontakten med dig själv och din partner. Att leva mer medvetet.

 

www.anod.se

 

Mobil: 070-26 13 086

bottom of page