Svenska Imagoföreningen arrangerar utbildning till Certifierad Imagoterapeut.

För att bli Certifierad Imagoterapeut behöver du ha någon typ av grundläggande terapeututbildning. Bifoga CV och intyg på din utbildning till ansökan.

Partner kan gå på samma utbildning utan certifiering och tillhörande krav på antagning eller uppgifter för halva priset.

Datum för terapeututbildningen:

Modul #1 den 18-21 november 2021

Modul #2 den 17-20 februari 2022

Modul #3 den 12-15 maj 2022

Mellan moduler #1 och #2 ingår en online workshop om 3 timmar

Plats: Stockholm (lokaler meddelas senare)

Pris: DKK 28.000 (inkluderar manualer och fika)

Välkommen att vara med i ett online-informationsmöte där vi berättar mer om utbildningen!

31 augusti mellan klockan 19.00-22.00 Deltagande är gratis! Så här anmäler du dig till mötet.

För mer information och anmälan kontakta Annika Sibring annika.sibring(at)gmail.com och/eller Suzanne Gieser sg(at)gieser.se

Notera att vi har ett informationsmöte om utbildningen tillsammans med ansvarig lärare John Hjarsö Mortensen 31 augusti (online) mellan kl 19.00-21.00

Lärare: John Hjarsø Mortensen, rektor för fakulteten på Imago Relationships Worldwide (IRW) hemmahörande i Danmark www.danskimagocenter.dk

IRWs* kurser som hålls för föreningens medlemmar